akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

255 Bin Seçmenin Oy Kullanacağı 1KASIM SEÇİMLERİ İÇİN GÜVENLİK TOPLANTISI

255 Bin Seçmenin Oy Kullanacağı 1KASIM SEÇİMLERİ İÇİN GÜVENLİK TOPLANTISI
09.10.2015 11:21
399
A+
A-

 

 

 

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Kaymakamlar Ve Kolluk Kuvvetlerinin Katılımıyla Milletvekilleri Genel Seçimlerinin Huzur Ve Güven Ortamı İçerisinde Gerçekleştirilmesi İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı.

Vali Fidan, Valilik Makamı Toplantı Salonunda, 1 Kasım 2015 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilleri Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi yaptığı toplantıya;Vali Yardımcısı Hasan Bağcı ve Selda Dural, İl Emniyet Müdür İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Alay Komutanı Bilal Güvenir, İlçe Kaymakamları ve İlçe Jandarma Komutanları ve Emniyet Müdürleri katıldı.

 

 

 

 

 

ssse (1)

 

 

 

 

 

 

 

SEÇMEN SAYISI 1913 ARTTI- TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Vali Ali Fidan; Seçimlerin ilimiz için ülkemiz için ve bütün partiler için hayırlı uğurlu olmasını dilediği konuşmasında ;  “1 Kasım 2015 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilleri Genel Seçimine ilişkin güvenlik tedbirlerini görüşmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi, seçmen iradesinin sandığa düzgün bir şekilde yansıması için gereken tedbirleri bugün görüşeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde 877 sandıkta 253.389 vatandaşımız oy kullandı.  1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde,  seçmen sayısında 1913 artış ile sandık sayısında 4 artış vardır. Bu seçimlerde;  842 personel polis bölgesinde 397 personel Jandarma bölgesinde olmak üzere 1239 kolluk görev alacaktır. Bütün kolluk görevlisi arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçimlerin ilimiz için ülkemiz için ve bütün partiler için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 7 Haziran seçimlerini genel olarak değerlendirdiğimizde, ilimizde seçim güvenliğini etkileyecek herhangi bir olay meydana gelmemiştir. 1 Kasım seçimlerinde de herhangi bir güvenlik olayı yaşamadan huzur içinde seçimi yaparız. Bunun için ilimizde ve ilçelerimizde gereken güvenlik tedbirleri planlanmıştır. Emniyetimiz, jandarmamız kaymakam arkadaşlarımız gerekli tedbirleri aldı. Burada önemli olan tabi kolluk kuvveti arkadaşlarımızın vatandaşlarımıza yardımcı olacak şekilde devriye hizmetlerini yürütmeleri, görevlerini ifa etmeleri önem taşımaktadır. Seçimde görev alacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. “ ifadelerinde bulundu.