akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Düzce’de Partililerle Bir Araya Gelen MUHARREM İNCE “ DÜZCE, KENDİNİ DEĞİL KENTİNİ DÜŞÜNEN VEKİLİ SEÇECEK.”

Düzce’de Partililerle Bir Araya Gelen MUHARREM İNCE “ DÜZCE, KENDİNİ DEĞİL KENTİNİ DÜŞÜNEN VEKİLİ SEÇECEK.”
08.10.2015 19:10
367
A+
A-

CHP İl Binasında Partililerle Biraraya Gelen Yalova Milletvekili CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce “13 Yıldır Hakettiği Hizmeti Gereği Gibi Alamayan Düzce’nin  1 Kasım Seçimlerinde  En Az Bir CHP li  Vekili Meclise Göndereceğinden Eminim” dedi.

Parti il binasında bir araya geldiği  partililere hitaben yaptığı 7 haziran seçimlerinden bu yana gelişen olayları ve sürekli değişen gündemi değerlendirdiği konuşmada koalisyonun kurulamayışından, çözüm sürecine artan terör saldırılarına her gün  şehit  verilmesine ve Cumhurbaşkanının olayları sadece kendi hırs ve emelleri doğrultusunda yönlendirdiğine dair açıklamalarda bulundu.

İl başkanı Milletvekili adayları, eski il başkanları ilçe yöneticileri Kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile partililerin katıldığı toplantıda İl Başkanı Mustafa İzgin, Milletvekili Adayları Zafer Teber, Zekeriya Yanmaz ve  Abdullah Şahin  yaptıkları kısa hoşgeldiniz konuşmasında Düzce’den mutlaka bir vekil çıkarma kararlılığında olduklarını ve Düzcelinin artık gerçeği gördüğünü ve sorunların Meclise  CHP li vekil göndermekle çözüleceğinin bilincinde olduğunu beylikdüzü escort vurguladılar.

 

 

ince (2)

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan, Akçakoca İlçe Örgütünün yoğun katılımının görüldüğü  toplantının basına açık bölümünde yaptığı konuşmaya partililere 1 kasım seçimleri hazırlık çalışmalarında neleri işlemeleri konusunda açıklamalar ile başlayan Muharrem İnce “ Seçim çalışmalarının başladığı 1 mart 2015 den itibaren 7 Haziran seçimlerine, seçimlerden sonraki süreçten bugüne ülke menfaatlerini ön planda tutan ve tavrını bu yönde ortaya koyan hatasız CHP yi anlatın. Koalisyon girişimlerinde ir hükümet kurulsun tıkanmasın diyerek çaba gösteren CHP yi anlatın. Bunu Yaparken kimseyi kırmadan dökmeden  yapın. Gerekli olan 7 bin oy için  Mahalle mahalle sokak sokak tek tek kapı kapı dolaşın. Ekonomideki çöküşü ,Siyasetteki çöküşü Adaletteki çöküşü, Eğitimde ki Çöküşü,Dış dünya ile ilişkilerimizin çöküşünü, bizimle kimsenin işbirliği yapmaya yanaşmamasını, görüşmek istememesini komşularımızda elçiliklerimizin kapalı olmasını anlatın.” dedi.

ince (5)

 

ince (3)

CHP üzerinde yapılan karalama kampanyaları olduğuna dikkat çeken İnce “ Bize Bismillahı yasaklattı diyorlar. Biz Bismaillahı değil Bismillahın şarkı yapılmasını yasaklattık. Sen Bismillah ile dalga geçiyorsun. Bismillahın anlamını bilir ve her işimize her zaman onunla başlarız. Ama şarkı olmasını kabul edemeyiz. Kaldı ki Urfa’da bir başkan adayları Maşallahı şarkıda kullanan Saadet Partisi  adayını dava etmiş, dini siyasete alet ediyor diye.İnşallah dini tanım oluyorda Bismillah olmuyormu?” diye konuştu.

1 Kasım Seçimlerini sadece Cumhurbaşkanının istediğini vurgulayan İnce “Çözüm Süreci neden 8 haziranda bitti. Davutoğlu’na kalsa koalisyon kesin kurulurdu. Ama yukardan talimat olmaz dedi. Devletin muhtarlarını topluyor siyaset yapıyor. Bir örneği olmayan biçimde örtülü ödenek kullanıyorsun. Buradan AKP ye  para veriyormusun. Cumhurun başımısın yoksa akp nin mi? Bakınız  terörle mücadelede şehit düşenlerimize. Hep Yer Yatağında sıvasız yada dökük evlerde büyüyenler. Hiç varsılın çocuğunun şehit haberini duydunuz mu?”dedi.

 

ince (4)

1 Kasımda CHP nin Düzce’den mutlaka bir vekil çıkaracağına inandığını söyleyen İnce konuşmasını “ Düzce değişirse Türkiye değişir. CHP Düzceden vekil çıkarırsa Türkiye de her şey değişir. Türkiye her alanda dünyada ki saygın yerini alır. İçerde ve dışarda huzur ortamı olur, Komşularıyla ilşkileri ekonomisi düzelir.” Diyerek tamamladı.

Toplantı basına kapalı devam etti.







ETİKETLER: