akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

MHP’Lİ VEKİLLER AKÇAKOCA’DA HALKA SESLENDİ

MHP’Lİ VEKİLLER AKÇAKOCA’DA HALKA SESLENDİ
19.06.2018 13:55
425
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca Mitinginde Konuşan 1. Sıra Milletvekili Adayı Ak Parti’ye fena yüklendi.

16 Yıllık İktidarlarında Düzce’ye gerekli hizmetleri getiremediklerinin altını çizen Yılmaz “Bakan Özlü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gücü ile her seçimde 3-0 yaptılar da ne oldu. Bir kez düzce sorunu çözümüne katkıları oldu mu, mecliste kürsüye çıkıp konuştularmı? “diye sordu.

Yılmaz sert bir dille eleştirdiği Ak Partili vekillerin hiç bir konuda bir çalışma yapmadıklarını vurgulayarak;  “Düzcenin sağlık, eğitim, Turizm ve tarımda komşularına oranla 20 yıl geriden gidiyor. Fındığı ağzına alan yok” dedi.

Saat 14.00’te Cumhuriyet meydanına kurulan bir platformda konuşmalarını yapan MHP milletvekili adayları, kalabalık ve coşkulu bir kitleye seslendi.

Kürsüye tek tek davet edilen milletvekili adayları daha sonra ilçe Başkanı Mustafa Özensel ve İl Başkanı İlhami Caboğlu ile birlikte kürsüde el ele tutuşarak poz verdiler.

MHP’nin 3. ve 2. Sıra milletvekili adaylarının yaptıkları konuşmaların ardından kendisi de Akçakocalı olan 1. Sıra milletvekili adayı Ümit Yılmaz kürsüye çıktığında yoğun bir alkış ve tezahürat ile karşılandı.

Ümit Yılmaz yaptığı konuşmada ağırlıklı olarak, Düzce’ye yeterli ölçüde hizmet edilmemesine vurgu yaptı.

Düzce’ye gelen parasal yardımlarla bu paraya karşılık Düzce meerkez ve ilçelerine doğru düzgün bir hizmet getirilmediğini söyleyen Yılmaz, hastane sorunlarına uzun uzun yer verdi.

Yılmaz, bir saat boyunca jeneratörü duran hastanenin dünyanın hiçbir yerinde, Zambiya’da bile görülmediğini söyleyerek, jeneratörü duran hastane için sağdan soldan bir saat boyunca akü toplandığını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye de övgü dolu sözler söyleyen Ümit  Yılmaz, bilim ve sanayinin tepesindeki ismin Düzce’deki yerel güçler tarafından yufkacı ve pastacı açılışlarına götürülmesini de eleştirdi.

Tarım konusuna da değinen ve ağırlıklı olarak fındıktan söz eden Ümit Yılmaz, kendisinin de bir fındıkçı çocuğu olduğunu söylerken, ”Düzce’de genel anlamda tarımda sorun yok; tarım diye bir şey kalmadığı için çok şükür” nitelemesinde bulundu.

Son olarak seçmenlere, ”yapılacak seçimlerde elinizi vicdanınıza, aklınıza ve başınıza koyun, ona göre karar verin” diyen Yılmaz, Akçakoca, Düzce ve Türkiye için kim hizmet eder, kim proje üretir ona bakıp göreceksiniz diyerek sözlerini ”yolunuz açık, yüreğimiz şen olsun” sözleriyle tamamladı.