akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle DÜZCE PROTOKOLÜ İLE BASIN KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle  DÜZCE PROTOKOLÜ  İLE BASIN KAHVALTIDA BULUŞTU
10.01.2018 09:41
532
A+
A-

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Düzce İl Genelindeki Basın Mensupları İçin Düzenledikleri  Kahvaltılı Toplantıda   Bir Araya Geldiler.

 

Düzce Kalıcı Konutlar Polis Eğitim Merkezinde düzenlenen Programda konuşan Vali Dağlı, her zaman eleştiriye açık bir kurum olduklarını belirterek, “Bizim sizden beklentimiz eksiklerimizi, kusurlarımızı bize usulünce bildirmeniz” dedi.

 

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması nedeniyle Düzce’de görev yapan basın mensuplarına yönelik kahvaltı programı organize edildi.

Kahvaltıya, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz de katıldı.

Kalıcı Konutlar’da bulunan Yenikent Polis Merkezi’nde düzenlenen kahvaltının ardından Düzce Valisi Zülkif Dağlı, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

 

“Hep birlikte Düzce’mizin gelişmesi için çalışacağız”

Düzce’deki yerel ve ulusal medya temsilcilerinin programa yoğun katılım göstermesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Düzce Valisi Zülkif Dağlı, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Günlerin gerçekten nasıl geçtiği çalışmanın içerisinde olunca hiç anlaşılmıyor. Ama 15 buçuk ay olmuş süratle geçiyor. Neler yaptık hepsini görüyorsunuz. Yapamadıklarımızı ve yapmaya çalıştıklarımızı da görüyorsunuz. En azından bir şeyler y6apmaya çabaladığımızı görüyorsunuz. Elbette eksikler kusurlar var. Sizlere çok teşekkür ediyoruz, vatandaşın ayağına gelebilecek her türlü taşı bize bildiriyorsunuz. Biz de tedbirini alıyoruz. Karşılıklı görev yapıyoruz aslında. Hep birlikte Düzce’mizin gelişmesi için çalışacağız.”

“Bizim sizden beklentimiz eksiklerimizi, kusurlarımızı bize bildirmeniz”

Gazeteciler için “Onlar bizim iş ortağımız” diyen Vali Dağlı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hep eğitim diyeceğiz. Eğitim bir numaralı konumuz olmaktan çıkmayacak. Bu yıl biraz daha 5. Organize Sanayi Bölgemizin de kurulması ile Akçakoca Organize Sanayi Bölgemiz de kurulmuş oldu. İlimizde sanayi kültürünü yaygınlaştırmamız gerekiyor. Fındık kültüründen sanayi kültürüne hızlı bir geçiş yapmamız gerekiyor. En önemlisi bu. Bu manada hep birlikte çalışacağız. Mesleki eğitim bu anlamda daha bir önem kazanıyor. Sağlıkta iyi bir duruma geldik. Köy yollarımızı görüyorsunuz, karayolları standardında. Güç bu kadar ama biz gücümüzü sonuna kadar kullanıyoruz. Bizim sizden beklentimiz eksiklerimizi, kusurlarımızı bize usulünce bildirmeniz. Biz bundan her zaman mutluluk duyarız, hiçbir zaman gocunmayız. Bu manada sizleri biz iş ortağımız olarak kabul ediyoruz.”

“Sizler bizim yaptığımız işleri değerlendiriyorsunuz”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“Bizler Sayın Valim ile programları ortak yapmaya karar verdik. Hem zaman açısından hem ekonomik açıdan bu şekilde yapıyoruz. Dolayısıyla daha pratik çözümler üretiyoruz. Düzce’mize nasıl faydalı olabiliriz diye tartışıyoruz. Ortak bir şekilde karar veriyoruz. Bu konuda Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalışıyoruz, güzel işler yapıyoruz. Bu arada Sayın Bakanımızla da istişareler yapıyoruz. Sizler de bizim yaptığımız işleri değerlendiriyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Konuşma yapan diğer basın mensupları da gazetecilik mesleğinin önemi ve Düzce menfaatleri için birlikte hareket edilmesi gerektiği üzerinde durdu. Konuşmaların ardından program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.